Рисоварки

Мультиварка на 25-40 осіб
В наявності
Мультиварка на 25-40 осіб
Код товару: А150.513
13 384₴
Силіконовий килимок для рисоварки silicone 260 GoodFood
В наявності
Рисоварка HURAKAN HKN-SDR56
Рисоварка HURAKAN HKN-SDR56
Код товару: HKN-SDR56
3 740₴
Рисоварка GoodFood ERC56
Рисоварка GoodFood ERC56
Код товару: ERC56
6 930₴
Рисоварки

Професійні рисоварки

Найпопулярнішим інгредієнтом для приготування страв східної кухні є рис. У приготуванні такого продукту культура досить непроста, тому було зроблено обладнання, яке не потребує людського втручання. Сюди відноситься професійна рисоварка.

Що це таке

Рисоварка — досить потрібне обладнання серед кухарів. У більшості випадків має однаковий функціонал, але пропонує готувати різні обсяги готової продукції. За допомогою такого обладнання кухар у ресторані має вільний час, який можна витратити на допомогу іншим або приготування іншої страви.

Принцип роботи

Досить просте механічне або електронне керування. Працівник засипає рис, наприклад для суші, додавши туди необхідну кількість рідини. Потім включає прилад, який самостійно готує, повідомивши кухаря про закінчення приготування.

Наявність механічної моделі передбачає простоту та надійність використання. Електронна модель дозволяє вибирати різні режими та встановлювати таймер на приготування, що дуже зручно для кафе.

Де застосовується

Рисоварки можуть використовуватись як у побуті, так і на професійній кухні. Відрізнятимуться вони потужністю, обсягом, кількістю готового продукту та функціональними особливостями. В основному професійне обладнання такого типу дозволяє приготувати за 1 раз близько 60 порцій, у той час як домашня техніка допускає лише від 2 до 10 порцій.

Які бувають

Рисоварки досить популярні на професійній кухні. Є 2 основних типи рисоварок:

  • з механічним керуванням;
  • з електронним чи сенсорним керуванням.

Найпопулярнішими є електричні. Також промислова рисоварка може бути різної ємності, але при цьому принцип роботи залишається таким самим. В основному це оточена тенами тефлонова чаша, в якій відбувається процес приготування. На кришці прикріплено ще один тен для того, щоб контролювати температуру приготування. У такому разі рис проходить рівномірну теплову обробку без присутності людини, що дозволяє економити час у промислових їдальнях.

Також деякі моделі мають функцію підігріву каші, що дуже зручно для популярних ресторанів і їдалень, адже їжа залишається теплою протягом декількох годин.

Особливості промислових рисоварок

Рисоварка професійна досить універсальне обладнання для невеликих барів, адже підходить для приготування не лише рису, а й інших каш. Серед її основних особливостей виділяють такі:

  • простота у використанні;
  • легкий догляд;
  • безпека при приготуванні;
  • економія електроенергії;
  • одержання страв високої якості;
  • вартість, що підходить для будь-якого бюджету;
  • страва довгий час залишається теплою;
  • ідеально зварена каша без грудочок та гару.

На що звернути увагу під час вибору

Перед вибором рисоварки бажано визначити, які технічні характеристики вона повинна мати. На ринку представлений великий вибір моделей для того, щоб купити професійну рисоварку. Тому перед тим, як стати власником такого обладнання, варто звернути увагу на:

  • виробника (у деяких випадках чим менш популярним буде бренд, тим кращим є продукт, який він приготує);
  • потужність;
  • місткість;
  • продуктивність;
  • вид покриття, адже саме він захищає продукти усередині від перегріву;
  • наявність таймера;
  • зйомна внутрішня чаша (для зручності використання);
  • функція підігріву.

Чому вигідно купувати у нас

На сайті надані рисоварки на різний бюджет та різну продуктивність. Ціна залежить від місткості та інших важливих параметрів, що враховуються на етапі придбання техніки. Зручна та оперативна доставка обов'язково порадує майбутнього власника.