Шприці для ковбас

Набір насадок для ковбасного шприца SF GoodFood
В наявності
Набір насадок для ковбасного шприца SF GoodFood
Код товару: Набір насадок для шприца ковбасного SF
943₴
Шприц ковбасний SF3V GoodFood
В наявності
2 460₴
Шприц вертикальний ковбасний SF2VS GoodFood
В наявності
Шприц вертикальний ковбасний SF3VS GoodFood
В наявності
Шприц вертикальний ковбасний SF5VS GoodFood
В наявності
Шприц ковбасний GoodFood SF5H
В наявності
7 790₴
Шприц для ковбас 5л. hkn-isv5p black
В наявності
Шприц для ковбас 5л. hkn-isv5p black
Код товару: HKN-ISV5P BLACK
7 934₴
Шприц для ковбас 5л. hkn-ish5p black
В наявності
Шприц для ковбас 5л. hkn-ish5p black
Код товару: HKN-ISH5P BLACK
8 155₴
Шприц для ковбас 7 л. hkn-isv7p black
В наявності
Шприц для ковбас 7 л. hkn-isv7p black
Код товару: HKN-ISV7P BLACK
8 375₴
Шприц вертикальний ковбасний SF7VS GoodFood
В наявності
Шприц вертикальний ковбасний SF10VS GoodFood
В наявності
Шприц вертикальний ковбасний SF15VS GoodFood
В наявності
Шприц ковбасний GoodFood SF15VE
В наявності
Шприц ковбасний GoodFood SF15VE
Код товару: SF15VE
22 140₴
Шприц вертикальний ковбасний електричний SF30VE GoodFood
В наявності
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV5
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV5
Код товару: HKN-ISV5
4 684₴
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV7
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV7
Код товару: HKN-ISV7
4 987₴
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV15
Шприц для ковбас HURAKAN HKN-ISV15
Код товару: HKN-ISV15
10 750₴
Шприц вертикальний ковбасний електричний SF10VE GoodFood
Шприці для ковбас

Шприц ковбасний – це професійне обладнання для виготовлення ковбас та сосисок. Готовий фарш завантажується в бункер і через спеціальну насадку формується смужка пресованого фаршу, яка є майбутнім ковбасним виробом.

Механічні шприци для ковбас Apach мають редукторну систему перемикання швидкостей. Насадки різного діаметра поставляються у комплекті.

Для виробничих цехів та ресторанів пропонуємо купити шприц ковбасний (наповнювач фаршу) найвищої якості, з гарантією. Доставка по Україні (Вінниця, Київ, Одеса, Хмельницький).