Шприци для швидких та смачних ковбас
Для приготування апетитної ковбаски з м'ясного фаршу потрібно не так багато – свіже м'ясо, спеції та ковбасний шприц. Він дозволяє створити рівномірне набивання сировиною, що позитивно впливає на текстуру готового виробу. Допомагає домогтися однорідності сирокопченої ковбаси, сосисок та сардельок.
Апарат досить простий у експлуатації. Він швидко і легко розбирається і миється. Всі елементи, що контактують із фаршем, виготовляють із нержавіючої сталі. Це допомагає обладнанню бути міцним та не іржавіти протягом десятків років.
Шприц для начинки ковбаси не ушкоджує структуру фаршу. Він необхідний м'ясокомбінатам, ресторанам, кафе та простим домогосподаркам. Купити його можна в магазині Авалакс за доступною ціною із довговічного матеріалу. Тут є ручні та електричні моделі.
На нашому сайті представлені:
- шприц ковбасний вертикальний;
- горизонтальний;
- електричний;
- шприц ковбасний ручний.
Ручний пристрій допомагає приготувати якісну, корисну та смачну ковбаску. Готовий продукт не містить консервантів та стабілізаторів. З нашим пристосуванням наповнення ковбасних оболонок м'ясним фаршем буде не лише швидшим, а й простішим процесом.
Основа вдалих однорідних ковбас
Шприц для заповнення ковбас не деформує м'ясне волокно. У процесі роботи з ним повітря не потрапляє до ковбасної оболонки, а це означає, що в готовому продукті ніколи не буде шкідливих мікроорганізмів. Прилад гарантує:
- відсутність на поверхні готового виробу складок;
- щільне прилягання оболонки до продукту;
- відсутність цвілі та нальоту;
- однорідний колір м'ясного делікатесу;
- відсутність жирового набряку;
- високу щільність ковбаски;
- збереження смаку та приємного запаху.
Шприц має різну продуктивність, фаршеємність та принцип роботи. Для дому чи невеликого бізнесу варто придбати ручний механізм. Він простий у використанні, може бути вертикальним чи горизонтальним. У ньому немає складних деталей. Легко миється, доступний в обслуговуванні. У комплекті можуть бути різні насадки. Шприц ручний компактний незамінний на кухні.
Шприц для ковбаси електричний – це апарат з великою потужністю та продуктивністю. Підходить для великих підприємств та м'ясокомбінатів. Швидкість подачі фаршу регулюється. Він здатний забезпечити безперервну подачу м'ясної сировини. В результаті виходить щільний ковбасний виріб без повітря та пустот.
Горизонтальні шприци підходять для роботи з рідким фаршем. Вертикальний ковбасний шприц використовують для м'ясної неоднорідної суміші. Він витрачає всю начинку, не залишаючи шматочків у циліндрі.
Ковбаси будь-якого виду
Ковбасний апарат готує сирокопчений, сиров'ялений, молочний м'ясний делікатес, різні види сосисок та сардельок, кров'яні та ліверні кільця. Підходить для наповнення штучних оболонок:
- колагенової;
- поліамідної;
- фіброузної.
Купити шприц можна і для таких натуральних мембран:
- свинячі, баранячі, яловичі черева;
- свинячий міхур;
- яловичі кола.
Вибрати ручний або електричний пристрій залежить від обсягів виробництва. Ручний ковбасний шприц забезпечує високу точність розподілу. Ковбаса з такого апарату має цілісні шматочки м'яса, що задають смак готовому виробу. Електричний дозволяє за короткий проміжок часу приготувати багато кілограмів ковбаси.
Магазин Авалакс готовий запропонувати найсучасніше обладнання для приготування ковбас, сосисок, сардельок, що відповідає стандартам харчової промисловості. Наші шприци готують ідеальну ковбаску, яка не рветься та не кришиться. У готового продукту завжди суха, щільно прилегла оболонка.