Форми для тортів

ATOME 120 Форма силіконова Ø63 h 55 мм (6x120 мл)
В наявності
BUCHE SIGNATURE 820 Форма силіконова 230x80 мм, h 80 мм (820мл)
В наявності
CHARLOTTE XS 16 Форма силіконова Ø38 h 18 мм (18x16 мл)
В наявності
DELICA Форма силіконова Ø67 h 50 мм (6x100 мл)
В наявності
ECLAIR XS 14 Форма силіконова 55x17 мм, h 17 мм (20x14 мл)
В наявності
GIVRE 30 Форма силіконова Ø40 h 30 мм (15x30 мл)
В наявності
GIVRE 90 Форма силіконова Ø60 h 45 мм (6x90 мл)
В наявності
KALEIDO 1100 Форма силіконова Ø190 h 60 мм (1100 мл)
В наявності
KALEIDO 75 Форма силіконова Ø75 h 25 мм (6x75 мл)
В наявності
MINI HIVER Форма силіконова Ø70 h 30 мм (6x108 мл)
В наявності
NEBULA 30 Форма силіконова 51x37 мм, h 32 мм (12x30 мл)
В наявності
NEBULA 85 Форма силіконова 75x52 мм, h 47 мм (6x85 мл)
В наявності
OCEAN 100 Форма силіконова Ø70 h 30 мм (6x100 мл)
В наявності
OCEAN 1050 Форма силіконова Ø180 h 53 мм (1050 мл)
В наявності
SAMURAI 600 Форма силіконова Ø145 h 43 мм (600 мл)
В наявності
SCG061 Силіконова форма "CHOCO DELICA" 30x32 h 24 мм, 11x11,5 мл
В наявності
SCG062 Силіконова форма "Сніговик" Ø 26 h 35 мм, 14x10 мл
В наявності
SF019/WP Форма силіконова "циліндр" d 35 мм, h 38 мм (без упаковки)
В наявності
SF204/C Форма силіконова "цилиндр" 50 mm h27 , 11 x 55 ml = 605 ml
В наявності
SF205/C Форма силіконова "цилиндр" 70 mm h27 , 6 x 103,5 ml = 621 ml
В наявності
SF263/C Форма силіконова "маленький куб" 24X24 H 24 mm
В наявності
Видавець Квадрат d=40 mm, h=25 mm ED ОП 5
В наявності
894₴
Набір для морозива на паличці ?54 h19 мм (6x35 мл) GEL017M SUN
В наявності
Форми для тортів

Форма для тортів - це металеві пристосування для випікання виробів з тіста при приготуванні десертів або закусок. Бувають такі пристосування різних видів і розмірів, що відкриває широкі можливості для роботи кулінарів і кондитерів.

Призначення і застосування

Торти і тарталетки давно стали звичним явищем у кулінарії. Перші являють собою особливий перевернутий пиріг із пісочного, рубленого або листкового тіста. Під час випікання воно розташоване зверху, а начинка укладається на дно формочки. Тарталетки - це маленькі кошики з випеченого пісочного тіста, які використовуються для приготування тістечок і закусок.

Подібна випічка досить проста, але вишукана і користується великою популярністю в ресторанах, кафе та домашній кухні. Але для її приготування потрібні спеціальні форми. Їхньою характерною рисою є невелика глибина. Така конструкція форм дає змогу тортам швидко пропікатися, водночас зберігаючи соковитість начинки і ніжність тіста.

Різновиди пристосувань у нашому каталозі

Форми для тортів випускаються в широкому розмаїтті моделей. Традиційно виготовляються вони з металу з нержавіючим або антипригарним покриттям. Такі форми для тортів характеризуються практичністю, міцністю і довговічністю, невибагливі до догляду і стійкі до впливу високих температур. Ключова відмінність між ними полягає в конструкції. У нашому каталозі представлені всі найпопулярніші види форм для тортів, які рекомендовані до використання на професійних кухнях:

  • з дном;
  • без дна;
  • роз'ємні, нероз'ємні;
  • перфоровані та цільні.

Представлені вони у великій різноманітності та широкому модельному ряді. Продаються форми для випікання тортів поштучно і наборами, тому можна одразу купити їх у всіх доступних розмірах або ж укомплектувати за власним смаком. Якщо виникли питання або потрібна консультація, то ми з радістю допоможемо.

Які характеристики враховувати при виборі

Збираючись купити форми для тортів або формочки для торталеток, важливо насамперед вивчити їхні особливості та параметри. Ці показники впливають на зручність їхнього використання і можливість приготування випічки певного розміру і ваги. Тому серед основних критеріїв, якими варто керуватися при замовленні форм для тортів, відзначимо:

  • конструкцію. Моделі з цільним дном дають змогу готувати торти з соковитою начинкою, з перфорованим - гарні для приготування основ з тіста, а форми без дна зручні тим, що можна їх використовувати просто на деку, встановлюючи одразу кілька штук за потреби;
  • розмір. Орієнтуватися потрібно на вимоги або технологічні стандарти для приготування тортів, якщо вони є в закладі або кондитерському цеху;
  • форма. Формочки бувають круглими, квадратними, прямокутними, з прямими або гофрованими стінками;
  • об'єм. Він залежить від розміру і глибини форми, обирати варто з урахуванням типу і розміру тортів.

Для того, щоб не обмежувати себе в можливостях приготування десертів, краще відразу замовити кілька видів форм для випікання тортів різного розміру. Замовити всі затребувані різновиди можна у нас.

Вигода покупок на сайті Авалакс

Наша компанія спеціалізується на продажу обладнання та пристосувань для професійного використання в закладах сегмента HoReCa. Замовити на сайті можна форми і формочки різного розміру для тортів і тарталеток, бісквітів та іншої випічки. Крім великої різноманітності товарів, своїм клієнтам ми також пропонуємо:

  • безкоштовну консультацію і допомогу з вибором;
  • гнучкі ціни та систему бонусів;
  • можливість замовлення оптом і в роздріб.

Ми швидко приймаємо заявки в обробку, оперативно відправляємо товари по Україні. Також замовлення можна забрати особисто, адреса пунктів для самовивозу вказана на сайті.