Форма для тортів - це металеві пристосування для випікання виробів з тіста при приготуванні десертів або закусок. Бувають такі пристосування різних видів і розмірів, що відкриває широкі можливості для роботи кулінарів і кондитерів.
Призначення і застосування
Торти і тарталетки давно стали звичним явищем у кулінарії. Перші являють собою особливий перевернутий пиріг із пісочного, рубленого або листкового тіста. Під час випікання воно розташоване зверху, а начинка укладається на дно формочки. Тарталетки - це маленькі кошики з випеченого пісочного тіста, які використовуються для приготування тістечок і закусок.
Подібна випічка досить проста, але вишукана і користується великою популярністю в ресторанах, кафе та домашній кухні. Але для її приготування потрібні спеціальні форми. Їхньою характерною рисою є невелика глибина. Така конструкція форм дає змогу тортам швидко пропікатися, водночас зберігаючи соковитість начинки і ніжність тіста.
Різновиди пристосувань у нашому каталозі
Форми для тортів випускаються в широкому розмаїтті моделей. Традиційно виготовляються вони з металу з нержавіючим або антипригарним покриттям. Такі форми для тортів характеризуються практичністю, міцністю і довговічністю, невибагливі до догляду і стійкі до впливу високих температур. Ключова відмінність між ними полягає в конструкції. У нашому каталозі представлені всі найпопулярніші види форм для тортів, які рекомендовані до використання на професійних кухнях:
- з дном;
- без дна;
- роз'ємні, нероз'ємні;
- перфоровані та цільні.
Представлені вони у великій різноманітності та широкому модельному ряді. Продаються форми для випікання тортів поштучно і наборами, тому можна одразу купити їх у всіх доступних розмірах або ж укомплектувати за власним смаком. Якщо виникли питання або потрібна консультація, то ми з радістю допоможемо.
Які характеристики враховувати при виборі
Збираючись купити форми для тортів або формочки для торталеток, важливо насамперед вивчити їхні особливості та параметри. Ці показники впливають на зручність їхнього використання і можливість приготування випічки певного розміру і ваги. Тому серед основних критеріїв, якими варто керуватися при замовленні форм для тортів, відзначимо:
- конструкцію. Моделі з цільним дном дають змогу готувати торти з соковитою начинкою, з перфорованим - гарні для приготування основ з тіста, а форми без дна зручні тим, що можна їх використовувати просто на деку, встановлюючи одразу кілька штук за потреби;
- розмір. Орієнтуватися потрібно на вимоги або технологічні стандарти для приготування тортів, якщо вони є в закладі або кондитерському цеху;
- форма. Формочки бувають круглими, квадратними, прямокутними, з прямими або гофрованими стінками;
- об'єм. Він залежить від розміру і глибини форми, обирати варто з урахуванням типу і розміру тортів.
Для того, щоб не обмежувати себе в можливостях приготування десертів, краще відразу замовити кілька видів форм для випікання тортів різного розміру. Замовити всі затребувані різновиди можна у нас.
Вигода покупок на сайті Авалакс
Наша компанія спеціалізується на продажу обладнання та пристосувань для професійного використання в закладах сегмента HoReCa. Замовити на сайті можна форми і формочки різного розміру для тортів і тарталеток, бісквітів та іншої випічки. Крім великої різноманітності товарів, своїм клієнтам ми також пропонуємо:
- безкоштовну консультацію і допомогу з вибором;
- гнучкі ціни та систему бонусів;
- можливість замовлення оптом і в роздріб.
Ми швидко приймаємо заявки в обробку, оперативно відправляємо товари по Україні. Також замовлення можна забрати особисто, адреса пунктів для самовивозу вказана на сайті.