Одне з головних завдань у процесі приготування випічки - розкочування тіста. Як розкотити тісто рівно однакової товщини? Отримати бездоганно тонке тісто можна, використовуючи тісторозгортальні машини. Машини для розкочування тіста бувають ручні та електричні.
Електричні тісторозкатки – незамінне обладнання як у пекарні, так і на професійній кухні. Тісто розкочується між двома валками. Регулюючи відстань між валками, можна задати бажану товщину розкочування тіста – від 0,2 мм.
Валики та робоча поверхня з нержавіючої сталі – оптимальний варіант. Цей матеріал не забарвлює тісто та не передає сторонніх запахів. Вибирайте підлогові або настільні машини.
У магазині Авалакс недорого купити тісторозкатку електричну в Києві, Одесі, Вінниці, Хмельницькому та інших містах України.