Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Вінниця, Немирівське шосе, 6
Вінниця, Немирівське шосе, 6
Телефони: (067)433-20-25
Пн. - Пт. - 09.00 - 18.00
Сб. - Нд. - вихідний
(067)433-20-25 Зворотній дзвінок

Холодильне обладнання

Холодильне обладнання

Для закладів громадського харчування, а також продовольчих магазинів дуже важливо дотримуватися умов зберігання продуктів. Зберегти свіжі продукти та напівфабрикати, дотримуватись температурного режиму зберігання напоїв чи лікарських препаратів – для цього необхідно використовувати якісне холодильне обладнання. Ми готові вам допомогти.

У магазині «Авалакс» надано лише найкращу перевірену техніку від провідних виробників України та Європи. Модерн-Експо, Росс, КІЙ-В, Apach, SCAN, JUKA – кожна з цих компаній заслужено займає своє місце на ринку технологічного обладнання завдяки сучасному підходу до процесу виробництва та прагненню до вдосконалення.

На нашому сайті ви можете замовити холодильне обладнання для різних закладів торгівлі та харчування. Для ресторанів, кафе, піцерій ми пропонуємо:

  • холодильні столи;
  • морозильні столи;
  • столи для піци;
  • настільні холодильні вітрини.

Для продуктових магазинів та супермаркетів:

  • холодильні вітрини;
  • морозильні камери (ларі);
  • регали (гірки);
  • шафи холодильні та морозильні;
  • бонети.

Вибираючи техніку, варто звернути особливу увагу на її призначення та технічні характеристики. Велике значення мають температурний режим, розмір торгової площі для викладання товару, варіант виконання, тип охолодження, кліматичні характеристики.

Морозильні скрині є найкращим рішенням для зберігання напівфабрикатів та їх реалізації у невеликих магазинах, а також для вуличної торгівлі морозивом.

Для зберігання напоїв, кондитерських виробів та різноманітної гастрономії, що реалізується в банках, пляшках або невеликих упаковках, традиційно використовуються холодильні шафи з глухими або скляними дверима.

Холодильні вітрини та гірки можна зустріти практично у кожному магазині. У них зручно зберігати і демонструвати продукти, що швидко псуються, як салати, бакалія, молочні та кондитерські вироби.

Залежно від температурного режиму, що підтримується, холодильну техніку ділять на кілька видів: низькотемпературна, середньотемпературна, комбінована.

Також варто звернути увагу, що обладнання відрізняється типом холодогенератора: вбудованим або виносним. Перші агрегати більше підійдуть для невеликих магазинів, а виносні для супермаркетів, як надійніші.

Для того, щоб отримати консультацію щодо холодильного обладнання та його застосування, звертайтесь до наших менеджерів. Спеціалісти компанії готові допомогти вам з проектуванням приміщення та з доставкою обладнання до Києва, Одеси, Вінниці, Хмельницького або іншого міста України.

У вас є новий проект, який би ви хотіли обговорити з нами?

Не соромтесь) напишіть нам і ми зв’яжемось з вами