Холодильне обладнання для ресторанів

GoodFood Вітрина холодильна RT78LR2 чорна
В наявності
GoodFood Вітрина холодильна RT78LR2 чорна
Код товару: RT78LR2 чорна
19 505₴
M400Z Морозильний ларь
В наявності
M400Z Морозильний ларь
Код товару: M400Z
29 400₴
ЛЬОДОГЕНЕРАТОР APACH ACB2004B A R290
В наявності
ЛЬОДОГЕНЕРАТОР APACH ACB2004B A R290
Код товару: ACB2004B A R290
51 360₴
МАШИНА ДЛЯ МОРОЖЕННЯ
В наявності
МАШИНА ДЛЯ МОРОЖЕННЯ
Код товару: 135002
17 166₴
СТІЛ МОРОЗИЛЬНИЙ FAGOR 2-Х ДВЕРНИЙ MFN-135 EXP
В наявності
101 794₴
СТІЛ МОРОЗИЛЬНИЙ FAGOR 3-Х ДВЕРНИЙ MFN-180 EXP
В наявності
115 675₴
СТІЛ МОРОЗИЛЬНИЙ TATRA TRC02BT 2Х ДВЕРНИЙ
В наявності
99 249₴
СТІЛ ХОЛОДИЛЬНИЙ FAGOR MFP-135 EXP HC NEO CONCEPT 2-Х ДВЕРНІЙ
В наявності
СТІЛ ХОЛОДИЛЬНИЙ FAGOR MFP-180 EXP HC NEO CONCEPT 3-Х ДВЕРНИЙ
В наявності
ФРИЗЕР ДЛЯ МОРОЖЕННЯ HURAKAN HKN-BQ22CT
В наявності
73 569₴
ШАФА БАРНА ХОЛОДИЛЬНА HURAKAN HKN-GXDB250-SL НА 250 л, СКЛЯНІ РОЗСУВНІ ДВЕРІ 850мм
В наявності
ШАФА БАРНА ХОЛОДИЛЬНА SCAN SK145 E
В наявності
43 957₴
Шафа винна SCAN SV 45 B
В наявності
Шафа винна SCAN SV 45 B
Код товару: SV 45 B
34 934₴
ШАФА ДЛЯ ВИНА FAGOR CWC-300
В наявності
ШАФА ДЛЯ ВИНА FAGOR CWC-300
Код товару: CWC-300
86 525₴
ШАФА ДЛЯ ВИНА HURAKAN HKN-WNC160CDW
В наявності
ШАФА ДЛЯ ВИНА HURAKAN HKN-WNC160CDW
Код товару: HKN-WNC160CDW
50 434₴
ШАФА МОРОЗИЛЬНА FAGOR AFN-1602 EXP NEO CONCEPT 1400Л
В наявності
154 079₴
ШАФА МОРОЗИЛЬНА FAGOR AFN-801 EXP NEO CONCEPT 700Л
В наявності
93 506₴
Шафа морозильна TATRA TRC1400BT
В наявності
Шафа морозильна TATRA TRC1400BT
Код товару: TRC1400BT
160 557₴
Шафа морозильна TATRA TRC700BT
В наявності
Шафа морозильна TATRA TRC700BT
Код товару: TRC700BT
108 966₴
ШАФА ХОЛОДИЛЬНА FAGOR AFP-801 EXP NEO CONCEPT 700Л
В наявності
84 443₴
ШАФА ХОЛОДИЛЬНА FAGOR CUP-11G
В наявності
ШАФА ХОЛОДИЛЬНА FAGOR CUP-11G
Код товару: CUP-11G
94 159₴
Холодильне обладнання для ресторанів

Холодильне обладнання для ресторанів - важливий елемент професійної кухні

В умовах інтенсивної роботи, де важлива кожна хвилина та інгредієнт, надійні холодильні системи дуже важливі. Вони забезпечують збереження продуктів та підтримують високий рівень якості приготовлених страв. Правильно підібране обладнання сприяє оптимізації робочого процесу на кухні, мінімізації втрат та створенню комфортних умов для кухарів, що зрештою відбивається на успіх всього бізнесу. Прочитавши нашу статтю, ви зможете розбиратися в таких приладах, що допоможе вам надалі для роботи.

Суть роботи

Професійні холодильники для ресторанів працюють на основі холодильного циклу, який включає випаровування, стиснення, конденсацію і розширення холодоагенту. Цей процес дозволяє підтримувати потрібну температуру усередині холодильної камери для забезпечення оптимальних умов зберігання виробів. Залежно від типу та призначення обладнання може бути налаштоване на різні температурні режими, наприклад, для заморожування або охолодження.

Область застосування

Професійні холодильники, задіяні у різних сегментах індустрії комунального харчування, може бути:

  • ресторани для зберігання інгредієнтів, напівфабрикатів, готових страв та напоїв;
  • кафе та кав'ярні для охолодження десертів, молочних продуктів, свіжих фруктів та овочів;
  • бари для зберігання алкоголю, безалкогольних напоїв та льоду;
  • їдальня для підтримки свіжості продуктів у великих обсягах;
  • кулінарні виробництва, які займаються масовим виробництвом їжі. Там вони використовуються для зберігання сировини та готової продукції, де підтримують їхню свіжість та відповідність стандартам якості.

Загалом, ці приклади наголошують на важливості обладнання для будь-яких закладів, де потрібно зберегти свіжість та безпеку харчових продуктів.

Основні характеристики

Якщо ви хочете підібрати ідеальний холодильник для ресторанів, слід звернути увагу на такі ключові характеристики.

  1. Важливо вибрати обладнання з відповідним діапазоном температур для ваших потреб. Охолоджувальні камери від +1 до +10°C підходять для зберігання продуктів, що швидко псуються, таких як молочні вироби, м'ясо і риба. Морозильні камери від -18 до -25°C використовують із тривалого зберігання заморожених продуктів. Універсальні камери з регульованим діапазоном температур для зберігання різних типів продуктів.
  2. Розміри та обсяг обладнання повинні відповідати потребам вашого закладу. Апарати з охолодженням бувають різних типів. Компактні холодильники та морозильники в основному застосовують у невеликих кафе чи барах з обмеженим простором. Промислові камери використовують у великих ресторанах та їдалень, де необхідно зберігати великі обсяги продуктів. Спеціалізовані пристрої, такі як шафи винні або холодильні вітрини, які розраховані на певні види продукції.
  3. Варто вибирати, сучасні моделі, які мають високі показники енергоефективності. Так як це дозволяє знизити витрати на електроенергію.
  4. Обов'язково звертайте увагу на матеріали та якість збирання.
  5. Також слід знати про типи охолодження. Статична система проста і недорога, але вимагає регулярного розморожування. Динамічна система забезпечує рівномірний розподіл температури всередині камери, запобігаючи утворенню льоду на продуктах, але коштує дорожче.

Ключові параметри під час вибору

Вибираючи холодильник для кухні ресторану, варто враховувати:

  • специфіку закладу;
  • розмір кухні;
  • рівень шуму;
  • наявність сервісного обслуговування;
  • ціна та бюджет;

Придбання холодильників для закладів харчування в нашому магазині, це надійне рішення для вашого бізнесу. У нас ви знайдете обладнання для будь-яких потреб від невеликих кавових вітрин до морозильних камер. Наш магазин працює тільки з перевіреними виробниками. У нас доступні ціни та гнучкі умови оплати, що робить покупку вигідною для вас. Повну підтримку від наших консультантів на всіх етапах гарантовано. Зробіть правильний вибір разом із нами.