За етикетом передбачено багато різних столових приладів на всі випадки життя. Розібратися в них, на перший погляд, досить складно, але цілком можливо.
Тут ми не розписуватимемо, як користуватися столовими приладами, але коротко представимо основні їхні види.
З основними приладами знайомий кожен із нас. Це:
- великі (їдальня ложка, вилка, ніж);
- закусочні (розміром менше);
- малі десертні прилади (ще менше).
До напоїв подають чайну, кавову або ложку для холодного чаю відповідно.
Ложка для соусу глибша за їдальню і для зручності використання має виїмку збоку.
Ніж для стейка відрізняється зазубринами по краю леза, він дуже гострий. Для обробки м'яса прийнято використовувати спеціальні вилки з двома зубцями.
Спеціально призначені прилади є також для обробки риби - це рибний ніж з виїмками на лезі і тризуба вилка.
Що стосується матеріалів, то найпоширеніші – це срібло, мельхіор та нержавіюча сталь.
Магазин «Авалакс» пропонує вам столові прилади із нержавіючої сталі марки 18/10. Це означає, що такий метал стійкий до корозії та механічних пошкоджень. Зазначені переваги є неоціненними у сфері HoReCa, де посуд зазнає частої експлуатації.
Італійські прилади від концерну Sambonet Paderno Industrie, одним із бренду якого є Arthur Krupp, - це незмінна висока якість та стиль.
Французька компанія Capdeco відносно молода (заснована 2002 р.), але вже встигла заявити про себе на ринку столових приладів. Головна відмінна риса – це кольорові ручки із акрилової смоли. Оригінальний дизайн у поєднанні із багатовіковими традиціями пропонує компанія Scof.
Якщо вас цікавить оптимальне поєднання ціна-якість, запрошуємо розглянути продукцію FoREST та ALTSTEEL.
На нашому сайті ви можете знайти величезний вибір столових приладів для ресторанів та кафе. Вигідно купити гарні ложки, вилки, ножі у Вінниці, Києві, Одесі, Хмельницькому. Безліч серій у різних стилях, від класики до модерну, здатні задовольнити смак найвибагливішого клієнта.