Гастрономічна

Холодильна вітрина Quadros Slim, вбудований агрегат
В наявності
Довжина:
Купити
Холодильна вітрина Quadros низька, без агрегату
В наявності
Довжина:
Купити

Гастрономічна вітрина

Гастрономічні холодильні вітрини відіграють досить важливу роль у будь-якому магазині або супермаркеті. Їх бачили абсолютно всі покупці - це дуже зручні установки, які полегшують процес обслуговування. Основною функцією цих механізмів виступає зберігання продуктів і їх демонстрація відвідувачем. Зараз на ринку досить багато різноманітних моделей, які мають власні характеристики та особливості. Якість у цих механізмів понад усе. Саме через це варто знати як правильно вибирати гастрономічні вітрини для розміщення в них продуктів.

Види та особливості гастрономічних вітрин

Гастрономічна холодильна вітрина зарахована до найбільш затребуваного обладнання в будь-якому супермаркеті. Моделі, представлені на ринку, повністю виконують свої завдання і, в деякій мірі, доповнюють інтер'єр. Зараз можна знайти кілька варіантів на ринку. Усі вони відрізняються між собою потужністю, яка визначається потребами зберігання продуктів. Виділяють такі типи:

  • низькотемпературні;
  • середньотемпературні;
  • комбіновані. 

Друга вітрина холодильна гастрономічна застосовується для зберігання м'яса і молочної продукції. У цей час, низькотемпературні повинні використовуватися для роботи із замороженими товарами, наприклад, морепродукти, напівфабрикати.

Переваги використання

Здебільшого виробництвом цих установок традиційно займається низка країн - Україна, Німеччина, Нідерланди. Саме обладнання цих країн досить популярне на ринках колишнього СНД. Практика показує, що моделі мають свої переваги у використанні. Наприклад:

  • висока функціональність;
  • надійність;
  • економія енергії;
  • продуктивність;
  • простота в експлуатації та догляді. 

На ринку зараз є два варіанти за типом розміщення: горизонтальні та вертикальні. Другий варіант найчастіше використовується для зберігання кондитерських продуктів. Але кожен з них можна застосовувати для різних цілей.

Основні критерії вибору

Аспект конструкції та ціни дуже важливий. Фахівці зазначають, що конструктивні характеристики й особливості повністю залежать від категорії за вартістю на ринку. Якщо вас цікавить економ клас, то можна віддати перевагу невеликим, компактним вітринам з елементарними характеристиками. Вони мають природний алгоритм конвекції повітря і простий спосіб управління. 

Холодильні гастрономічні вітрини із середніми цінами мають уже більш продуманий дизайн, ніж перша категорія. Можна зустріти фронтальні стінки, що створені з гнутого скла. Серед цих типів зустрічаються варіанти зі статичним або динамічним охолодженням. 

Моделі преміум-класу мають додаткові функції. Наприклад, затребувані і є механізми з можливістю контролю температури на кожній полиці, цифровий термостат. Існують моделі, у яких покупець може самостійно піднімати скло. Але закриті більш економічні. Також на ефективність впливають матеріал і якість ізоляції. У дешевих варіантах часто можна зустріти звичайні закладні плити, але між ними залишаються зазори. Заливний пінополіуретан сприяє більш надійній ізоляції. У цього матеріалу теплопровідність значно менша. Також теплоізоляція повністю залежить від товщини верхнього скла. Якщо товщина велика, то камера буде краще зберігати низькі температури. 

Важливо відзначити, що матеріал поверхні дуже важливий. Найбільш оптимальними варіантами фахівці називають граніт або нержавіючу сталь. Останній матеріал є хорошим вибором для накопичувального прилавка. Він стійкий до пошкоджень і негативного впливу навколишнього середовища. 

Якість вітрини визначається і площею викладки. Якщо вона велика, то оборот продажів помітно збільшиться. Площа залежить від ширини і кількості додаткових відділів. Краще купувати широкі вітрини. 

Чому вигідно купувати у нас

Можна купити гастрономічну холодильну вітрину саме в нашому магазині. Тут знаходиться справжнє розмаїття товарів. Магазин пропонує продукти від світових і надійних брендів. Ціна на всі екземпляри досить прийнятна. Якщо виникнуть питання, то завжди можна звернутися за консультаціями до фахівців.

Гастрономічна