В категорії немає товарів
ПродовжитиТістоділитель
Кондитерські фабрики та великі промислові підприємства не можуть обійтися без такого обладнання, як тістоділитель, оскільки цей пристрій дозволяє легко розділити масу на кілька десятків рівних частин, щоб надалі виготовити будь-який кулінарний шедевр. Прилад зручний і для невеликих кафе, ресторанів, супермаркетів, які роблять булочки, круасани та хліб власного приготування. З цією компактною та практичною машиною можна налагодити оперативне виробництво з виготовлення гарних заготовок із тіста.
Основні складові тістоділителя
Щоб розібратися в принципі роботи професійного кухонного обладнання, варто в першу чергу зрозуміти, з яких складових складається округлювач тістоділитель:
- У верхній частині конструкції розташований прес, оснащений гострими лезами. Цей елемент призначений для розподілу тіста на кілька однакових частин.
- Важіль, що активує роботу лез, знаходиться також у верхній частині механізму.
- Тюнер, здатний регулювати роботу системи в залежності від бажаних розмірів заготовок та типу сировини.
- Котушки, які відповідають за рівномірне розташування тіста на ріжучій порожнині.
- Округлювач, що надає сировині форми кулі.
- Тістоподільна машина працює від електромережі, проте не є надто енерговитратною, тому її практично використовувати як на малих, так і на великих промислових підприємствах.
Технічні характеристики тістоділильної машини
Дільник тіста для хліба часто використовується на промислових підприємствах з виготовлення хлібобулочних виробів, оскільки дозволяє виготовляти продукти у великих масштабах за короткий проміжок часу. Універсальні машини відрізняються такими особливостями:
- продуктивність машини може бути від 5000 до 7000 одиниць на годину, що дозволяє суттєво розширити масштаби виробництва;
- різні ємності для тіста дозволяють відразу завантажити великий обсяг сировини (від 5 до 16-20кг) та відповідно виготовити понад 50 одиниць заготовок одночасно;
- мінімізація відходів робить виробництво економним, оскільки машина ріже та округлює заготовки, не залишаючи відпрацьованого тіста;
- прилад працює від 380 В, тому для його підключення слід забезпечити достатню потужність енергосистеми;
- конструкція техніки передбачає максимальну безпеку для оператора, оскільки на пристрої є спеціальна кришка, яка має бути закрита під час роботи;
- привести прилад у дію можна за допомогою натискання одного важеля (потрібно заздалегідь налаштувати певне завдання на панелі керування);
- знімні елементи конструкції доступні для регулярної стерилізації, тому робота з такою технікою відповідає санітарним нормам виробництва продуктів харчування.
Принцип роботи пристрою
Універсальний пристрій має простий принцип роботи. Основне завдання оператора, помістити певну кількість сировини у дільник тесту, налаштувати завдання та натиснути на важіль, щоб активувати роботу системи. Також необхідно переконатися, що захисна кришка щільно закрита, щоб убезпечити співробітників.
Критерії вибору відповідного пристрою
Щоб купити тістодільник, необхідно враховувати важливі параметри, згідно з якими ви можете вибрати відповідний пристрій:
- обсяг сировини, яку можна завантажити у відсік;
- швидкість виробництва заготовок (од/год);
- електрику, що споживається;
- габарити пристрою;
- тип призначення;
- вартість обладнання.
Чому вигідно купити тістоділитель в інтернет-магазині Авалакс
Купити тісторозділювач округлювач найвигідніше на сайті інтернет-магазину Авалакс. Тут представлений каталог із десятками різноманітних моделей обладнання для промислового приготування їжі. Вся техніка відповідає державним та санітарним нормам, тому широко використовується на великих підприємствах. Вигідні ціни та оперативна доставка дозволяє швидко оформити замовлення та отримати техніку всього за кілька днів.