Холодильні шафи
Охолоджувальні агрегати – найбільш значуще обладнання, яке має придбати кожен власник магазину чи ресторану насамперед. Холодильна шафа – багатофункціональний пристрій, який підійде для зберігання різних типів продукції, при цьому не порушуючи їхню якість і не псуючи первозданний зовнішній вигляд. Про принцип роботи та типи універсальних холодильників ми поговоримо далі.
Які види агрегатів бувають і де їх застосовують
Оскільки низькотемпературна холодильна шафа – універсальний пристрій, її можна застосовувати для різних цілей:
- Барна шафа призначена для зберігання алкоголю, соків, мінеральної води та газування за оптимальної температури, щоб відвідувачі ресторану могли насолодитися прохолодними напоями. Зазвичай такі агрегати мають прозору вітрину, крізь яку покупці можуть оглянути асортимент і вибрати відповідний напій.
- Міні-бар – найкращий варіант для готельних номерів чи квартир. Усередині такого холодильного агрегату можна розмістити кілька пляшок міцного алкоголю і зберігати їх в оптимальному температурному режимі.
- Низькотемпературний морозильний пристрій. Таке найчастіше використовують для довгострокового зберігання продуктів харчування (м'яса, риби, овочів). При заморожуванні продукти не втрачають смакових якостей, зберігають чудовий зовнішній вигляд і залишаються свіжими до 6 місяців. Міні-морозилки - практичний пристрій, який можна зручно розташувати на кухні.
- Торгова шафа холодильна з прозорою вітриною – відмінне рішення для супермаркетів, адже в такий вертикальний пристрій можна помістити велику кількість продуктів і завдяки якісному підсвічуванню надати їм презентабельного вигляду. Оскільки у приладі передбачена прозора вітрина, покупці можуть добре розглянути товари.
- Промисловий агрегат з цілісними непрозорими дверцятами використовують на професійній кухні, щоб зберігати інгредієнти для приготування страв. Такий пристрій легко налаштувати, оскільки він має простий інтерфейс та інноваційну систему охолодження.
Власникам кафе та магазинів можна порадити не тільки купити шафу холодильну, але й прилад для шокового заморожування, який дозволяє зберегти 90% корисних речовин та вітамінів у кожному замороженому продукті.
За якими критеріями слід вибирати агрегат?
Щоб купити якісний пристрій, варто звернути увагу на такі критерії:
- матеріал виробництва – найкраще підійде обладнання з нержавіючої сталі, оскільки воно не зазнає корозії та деформацій з часом;
- температурні режими – можна вибрати зразок для громадського харчування, яке зберігає температуру від +2 до + 8 градусів або виріб із функцією заморожування;
- тип відкриття – розсувні або стандартні дверцята (важливо перевірити, чи є двері повністю герметичними);
- кількість поличок та відсіків для зберігання продуктів;
- розмір агрегату;
- ціна обладнання.
Звернувши увагу на всі перераховані вище фактори, ви зможете купити ідеальний прилад для вашого супермаркету або кафе.
Купити холодильну шафу-вітрину найвищої якості в Україні можна в інтернет-магазині “Авалакс”, адже ми пропонуємо низькі ціни, великий асортимент продукції та кваліфіковане обслуговування покупців.