Піч для піци професійна електрична - це різновид теплового обладнання для приготування національної італійської страви. Крім того, його можна застосовувати для смаження яєць, приготування напівфабрикатів і хлібобулочних виробів. Характерною особливістю професійних печей для піци є швидке і рівномірне випікання тіста. Ця особливість дає змогу забезпечувати високу продуктивність під час приготування страв у великих обсягах.
Різновиди та конструктивні відмінності
Електричні печі для піци випускаються у великій різноманітності моделей. Насамперед між собою вони розрізняються за конструктивним виконанням і принципом роботи. За способом випічки, печі для піци професійного класу розрізняються на:
- подові моделі;
- конвеєрні;
- звичайні електричні.
Подові печі крім нагрівальних елементів оснащені шамотним каменем, висотою не нижче 2 см, який розміщений внизу робочої камери. Він виступає акумулюючим елементом, накопичує температуру, завдяки чому забезпечується економія споживання електрики. До відмінних властивостей належать також доступність і можливість випікати 2 і більше заготовок. Вони дешевші, але водночас поступаються в практичності та зручності обслуговування.
Конвеєрні печі для піци - це досить компактні агрегати, висота робочої камери яких становить близько 10 см. Середній показник температури становить 350 градусів. Принцип роботи конвеєрних печей для піци полягає в тому, що вони оснащені автоматичною стрічкою для подачі заготовок у духову камеру і видачі готової страви. Таким чином мінімізується необхідність контролювати час готовності. Випікання в професійних печах для піци з конвеєром здійснюється лише за 3-5 хвилин, завдяки чому виключається ймовірність підгоряння.
Звичайні електричні печі для випікання піци - найпростіші порівняно з іншими моделями. Вони працюють за рахунок ТЕНів, завантаження, вивантаження страв, контроль часу випікання вимагають людської праці. Але порівняно з конвеєрними і подовими, такі печі більш доступні, ціна на них нижча.
Де використовується обладнання
Промислові печі для піци належать до спеціального обладнання для професійних кухонь. Їх встановлюють у ресторанах, кафе, піцеріях, харчових цехах.
Такі печі для піци здатні витримувати великі навантаження і безперервну роботу протягом декількох годин. Ця особливість робить придбання та встановлення обладнання рентабельним вкладенням для закладів громадського харчування.
Критерії вибору
Збираючись купити промислову піч для піци, важливо детально ознайомитися з характеристиками і технічними параметрами різних моделей. Зокрема, звернути увагу варто на такі показники:
- принцип роботи: звичайні, подові або конвеєрні;
- кількість рівнів для одночасного приготування кількох піц;
- вимоги до мережі: 220 або 380 В;
- потужність - чим вона вища, тим вища продуктивність і швидкість випікання;
- розмір робочої камери (впливає на діаметр заготовки).
Також при виборі печі для піци потрібно враховувати навантаження. Для закладів з активним потоком відвідувачів, меню якого будується на різних видах піци, слід купувати високопродуктивне обладнання, яке здатне готувати кілька порцій за раз за мінімальних витрат часу. Втім, якщо залишилися питання, то ми надамо безкоштовну консультацію і допоможемо з вибором.
Плюси купівлі обладнання на сайті Авалакс
Наша компанія спеціалізується на продажу девайсів для промислових кухонь виробництва відомих брендів. На сайті також можна недорого замовити професійні печі для піци. Асортимент включає велику різноманітність моделей агрегатів з різними технічними характеристиками. Крім широких можливостей вибору, нас також відрізняють:
- конкурентні ціни;
- допомога з вибором;
- розробка плану розміщення пристроїв;
- швидке опрацювання заявок.
Крім того, ми надаємо послуги сервісного обслуговування та усунення неполадок печей для піц та інших агрегатів. Для постійних клієнтів діє система заохочень, що дає змогу вигідно купувати професійні пристрої для кухонь закладів громадського харчування.