Приготування смачного, апетитного м'яса можливе тільки з використанням сучасного практичного обладнання, яке необхідно встановити на кухні. Гриль професійний - універсальний пристрій, за допомогою якого можна приготувати велику кількість м'ясних або рибних страв. Це обладнання ідеально підходить для ресторанів, кафе, магазинів, а також домашньої кухні.
Що це таке
Грильниця професійна - це компактний прилад, за допомогою якого можна приготувати страви без обробки в духовці або смаження на сковорідці. Цей пристрій дає змогу приготувати гарячу їжу без використання олії, що гарантує збереження чудового аромату та смакових якостей продуктів.
Переваги використання професійних грилів у ресторанах і кафе (сфері громадського харчування)
Ідеальне рішення - грилі для ресторанів, кафе, супермаркетів, які мають відділ власного виробництва кулінарії, оскільки з їхньою допомогою можна швидко готувати велику кількість страв. Обладнання має такі переваги:
- компактний розмір дає змогу практично розташувати прилад на робочому місці кухаря;
- грилі для ресторанів мають кілька функцій і температурних режимів для приготування продуктів різних типів (м'яса, риби, овочів);
- пристрій забезпечує найбільш здоровий спосіб приготування продуктів, оскільки вони зберігають смак і корисні властивості;
- страви на грилі мають ніжну текстуру, м'якість, приємний смак.
Гриль для громадського харчування використовується не тільки в кафе і ресторанах, а й у магазинах і супермаркетах, які продають кулінарію власного приготування. Компактні моделі також можна розмістити на домашній кухні.
Різновиди професійних грилів
Інтернет-магазин Авалакс пропонує такі моделі грилів для кафе:
- Пристрої для курей. Всіма улюблені курки-гриль і курчата тютюну було б неможливо приготувати без цього обладнання. Гриль для курей - це габаритний бокс, у який можна помістити одразу кілька птахів. Кури крутяться на вертикальному рожні до готовності, набувають хрусткої скоринки, але залишаються ніжними всередині.
- Контактні притискні моделі. Ідеально підходять для приготування риби, м'ясних стейків, відбивних і овочів гриль. Пристрій оснащений двома поверхнями, що нагріваються, які щільно притискаються в процесі готування.
- Лавові грилі. Оснащені спеціальною решіткою, на яку викладають продукти. Така конструкція дає змогу приготувати м'ясо або овочі як на справжньому мангалі.
- Роликові моделі. Ідеальний варіант для нагрівання сосисок на хот-доги. Такі прилади часто використовують у фаст-фудах і магазинах із власною кулінарією.
Основні характеристики
Професійні електрогрилі мають такі особливості:
- ребриста поверхня для приготування продуктів забезпечує рівномірне нагрівання їжі;
- мінімальне споживання електрики робить апарат економічним;
- пристрій дає змогу готувати їжу без взаємодії з відкритим вогнем, що забезпечує додаткову безпеку;
- максимально проста панель управління дає змогу швидко налаштувати необхідну температуру і вибрати режим готування.
На що звернути увагу під час вибору
Вибираючи професійний гриль електричний, необхідно звертати увагу на такі критерії:
- тип пристрою (притискні, лавові, кругові або грилі для курей);
- габарити приладу;
- наявність додаткових функцій;
- тип управління.
Також варто звернути увагу на ціну, оскільки це один із найважливіших критеріїв для покупця. Інтернет-магазин Авалас пропонує придбати продукцію за доступними цінами оптом чи вроздріб.
Чому вигідно купувати у нас
Купити професійний гриль з доставкою по всій Україні можна в нашому інтернет-магазині. У нас є широкий асортимент професійного кухонного обладнання різних типів від кращих європейських виробників. Магазин пропонує гарантію на весь асортимент товару та обладнання з відмінними технічними характеристиками. Тому замовляйте просто зараз і насолоджуйтеся апетитними стравами.