Електром'ясорубки

М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 U 1/2 УНГЕР 1Ф.
В наявності
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 U 1/2 УНГЕР 1Ф.
Код товару: ATS 12 U 1ph
42 106₴
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 1Ф.
В наявності
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 1Ф.
Код товару: ATS 12 1ph
35 165₴
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 22 1Ф.
В наявності
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 22 1Ф.
Код товару: ATS 22 1ph
45 298₴
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 22 UT ПОВНИЙ УНГЕР 3Ф.
В наявності
55 293₴
М'ясорубка GoodFood MG12S
В наявності
М'ясорубка GoodFood MG12S
Код товару: MG12S
10 168₴
Насадка для ковбас PSS20 GoodFood
В наявності
332₴
М'ясорубка 170 кг/год, hkn-12(cr) sce
В наявності
М'ясорубка 170 кг/год, hkn-12(cr) sce
Код товару: HKN-12(CR) SCE
10 642₴
М'ясорубка 170 кг/год, нерж. Сталь hkn-12sse
В наявності
М'ясорубка 240 кг/год, нерж. Сталь hkn-22sse
В наявності
М'ясорубка 750w нерж. Сталь reverse hkn-12ss
В наявності
15 269₴
М'ясорубка ats 22 ut повний унгер 1ф.
В наявності
55 755₴
М'ясорубка MG12 Premium GoodFood
В наявності
М'ясорубка MG12 Premium GoodFood
Код товару: MG12
13 280₴
М'ясорубка MG12R Reverse GoodFood
В наявності
М'ясорубка MG12R Reverse GoodFood
Код товару: MG12R Reverse
14 110₴
М'ясорубка MG8 Premium GoodFood
В наявності
М'ясорубка MG8 Premium GoodFood
Код товару: MG8
10 790₴
Решітка 4мм для м'ясорубки R4 GoodFood
В наявності
GoodFood М'ясорубка MG12HSS Reverse
Код товару: MG12HSS Reverse
11 205₴
GoodFood М'ясорубка MG12P
Код товару: MG12P
9 960₴
GoodFood М'ясорубка MG12SS Reverse
Код товару: MG12SS Reverse
12 865₴
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 3Ф.
-10%
М'ЯСОРУБКА APACH ATS 12 3Ф.
Код товару: ATS12
30 121₴ 27 109₴
М'ясорубка Apach ATI22UT 1Ф
-10%
М'ясорубка Apach ATI22UT 1Ф
Код товару: ATI 22 UT
33 261₴ 29 935₴
М'ясорубка Apach ATS12 1Ф
-10%
М'ясорубка Apach ATS12 1Ф
Код товару: ATS 12
17 254₴ 15 529₴
М'ясорубка Apach ATS12U 1Ф
-10%
М'ясорубка Apach ATS12U 1Ф
Код товару: ATS 12 U 1/2
21 332₴ 19 199₴
М'ясорубка Apach ATS22 1Ф
-10%
М'ясорубка Apach ATS22 1Ф
Код товару: ATS 22
20 927₴ 18 834₴
М'ясорубка Apach ATS22UT
-10%
М'ясорубка Apach ATS22UT
Код товару: ATS 22 UT
27 937₴ 25 143₴
Електром'ясорубки

Огляд на використання та специфіка м'ясорубок 

М'ясорубки промислові стали невід'ємною частиною сучасних кухонь, через свою зручність для приготування їжі. Ці пристрої дають змогу швидко перемелювати м'ясо, заощаджуючи час і зусилля в процесі приготування. Кухонний апарат, працює завдяки  прокручування м'яса через леза, використовуючи ручну силу або електричний двигун, залежно від виду, який вам потрібен. Це робить процес швидшим і менш виснажливим. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти використання, а також дамо поради щодо вибору відповідної моделі.

Типи м'ясорубок

М'ясорубки можна класифікувати за кількома основними критеріями, включно зі способом роботи, призначенням та особливостями конструкції. 

  1. Ручні, це прості механічні пристрої, які вимагають фізичного зусилля для роботи. Вони оснащені ручкою, яку потрібно прокручувати, щоб м'ясо проходило через леза.
  2. Електричні м'ясорубки, обладнані електродвигуном, який автоматично перемелює м'ясо, що спрощує процес подрібнення. Ці м'ясорубки можуть бути як простими, так і багатофункціональними з різними насадками для ковбас, кебаба та інших продуктів. Не потребують фізичного зусилля, лише натискається кнопка і вона сама працює.
  3. Промислові м'ясорубки підходять для невеликих і середніх м'ясокомбінатів, ресторанів і кулінарних фабрик. Вони мають високу потужність і зазвичай мають велику робочу камеру, де можуть обробляти великі обсяги м'яса. 

Якщо ви готуєте для невеликої сім'ї і не плануєте переробляти великі обсяги м'яса, вам підійдуть ручні або побутові електричні м'ясорубки. Для великих обсягів, вам потрібна м'ясорубка для частого використання, тоді ми рекомендуємо вибирати промислові. Усе залежатиме від ваших потреб і умов використання, кожен тип м'ясорубки може запропонувати унікальні переваги.

Область застосування

Їх інтенсивно використовують у різних життєвих діяльностях, наприклад:

  • у домашніх умовах, основне застосування, це зробити фарш або домашні ковбаски і сосиски, якщо є насадки для приготування. Також можна застосовувати для подрібнення овочів і фруктів для приготування різних начинок і пюре;
  • у ресторанах або на великих кухнях електром'ясорубки поширені для швидкого подрібнення великих обсягів м'яса. Вони сильно економлять ресурси;
  • у м'ясних магазинах і переробних підприємствах, так обробляють м'ясо перед його продажем або подальшою переробкою.

Важливі властивості при виборі 

Коли стоїть вибір професійної м'ясорубки для виробництва, важливо звернути увагу і враховувати кілька важливих характеристик.

  1. Сила вимірюється у ватах і визначає, наскільки швидко можна впоратися з переробкою продуктів. Для невеликого об'єму зазвичай вистачає достатньо 800-1500 ват, тоді як промислові моделі краще вибирати потужністю до 2000 ват і більше.
  2. Корпус і робочі елементи можуть бути зроблені з пластику, нержавіючої сталі, а найкраще алюмінію. 
  3. Кількість і тип насадок впливають на функціональність пристрою. Деякі мають насадки для шинкування, кебабів та інших продуктів.
  4. Різні решітки та леза ножів дають змогу регулювати текстуру фаршу. Моделі зі змінними решітками дають можливість вибору, наскільки дрібно ви хочете подрібнити продукт.
  5. Деякі пропонують кілька швидкостей роботи.
  6. Включення додаткових функцій, таких як зворотний хід для усунення застрягання м'яса, може значно підвищити зручність.
  7. Перевірте, чи зручні вони в чищенні.

Переваги придбання у нас 

Відвідайте наш сайт, щоб дізнатися більше про дане обладнання та придбати його для вашого інтер'єру вже сьогодні. У нашому інтернет-магазині тільки перевірені та якісні моделі від відомих брендів. Ви можете купити м'ясорубку, як промислову для виробництва, так і побутову модель, це дає змогу вибрати саме те, що вам потрібно. Для наших постійних клієнтів діють спеціальні пропозиції та знижки, що робить покупку у нас ще більш вигідною. Сподіваємося, що наш огляд допоможе вам зробити правильний вибір.