Смачні, ароматні смажені страви – чудовий варіант обіду чи вечері у колі друзів. Відвідуючи улюблений ресторан, люди мають найвищі очікування від приготування м'яса або риби, тому власникам таких закладів потрібно виправдати очікування клієнтів.
Поверхня для смаження – незамінний помічник на професійній кухні, який компактно розміщується на робочому столі кухаря. Таке придбання стане в нагоді в будь-якому кафе, барі або ресторані, щоб подавати відвідувачам апетитні основні страви та гарячі закуски.
Функціональні особливості печінки
Жарочна плита – універсальний пристрій, що дозволяє швидко посмажити м'ясо, рибу або приготувати соковиті овочі. Цей апарат має такі технічні особливості:
- Широка робоча зона робить гарячі поверхні відмінною альтернативою сковорідки, проте на них можна підсмажити відразу велику кількість продуктів.
- З боків передбачені металеві борти, які запобігають розбризкуванню олії та дозволяють зберегти чистоту на кухонному просторі.
- На кожній моделі є спеціальні важелі управління, що дозволяють виставити температуру та оптимальний спосіб приготування для кожного типу продуктів.
Страви на поверхні для смаження готуються максимально швидко і мають золотисту, хрумку скоринку, що робить їх більш апетитними.
Різновиди моделей
Модельний ряд гарячих поверхонь для кафе налічує кілька десятків апаратів, тому, щоб вибрати відповідний, покупцю потрібно орієнтуватися на їх відмінностях. Ви можете вибрати модель за типом поверхні:
- гладка поверхня;
- рифлена плита;
- комбіноване обладнання.
Даний критерій дозволяє визначити, які типи блю ви готуєте, оскільки на гладкій поверхні можна добре обсмажити овочі або, а рифлена відмінно підійде для приготування стейків або риби як на грилі.
За типом підключення розрізняють:
- Поверхня кухонна електрична. Такі моделі легко підключаються до 220 і споживають невелику кількість електроенергії.
- Газове обладнання. Відмінна альтернатива електричним, якщо ви бажаєте заощадити та більшість кухонного обладнання підключаються до газу.
За типом установки:
- настільні моделі досить компактні і легко розміщуються на робочому столі кухаря;
- підлогові – габаритні установки, проте знизу передбачена ніша для складання посуду або готових страв.
Що стосується управління, зазвичай на ринку представлені зразки з механічним управлінням, яке передбачає кнопку включення, два регулятори для встановлення відповідного режиму приготування та температури. Інтуїтивно просте управління дозволяє навіть новачкам легко розібратися з професійною технікою і відразу почати готувати дивовижні страви.
Купити поверхню для смаження будь-якого типу можна в інтернет-магазині “Авалакс”, де є великий асортимент недорогих моделей з відмінними технічними характеристиками.